Partner se mnou nepůjde…..

Ženy mi píší:

  1. email

Dobrý den, Áji… Je to pro mě choulostivá záležitost… asi pro každého jedince… již dlouho se s tím v sobě trápím… miluji sex, jsem velice náruživá, ale při sexu nemohu dojít k orgasmu, vlastně – nevím… jaké to je, dojít k vyvrcholení vnitřně, orálně mě manžel uspokojí – tohle také miluji… tak proto jsem to nikdy tak neřešila a ani jsem nevěděla… že by se s tím dalo dál pracovat   chtěla bych se najít a hlavně, začít se mít rada… spíše bude problém v mé hlavičce…   … je asi čas… začít na sobě pracovat… Lucie

  1. email

Děkuji moc, za vřelá slova… a povzbuzení… Ano….Chci změnu, chci si co nejvíce užívat sama sebe a své vlastní sexuality a naplnit touto láskou partnera. Jsem připravena udělat vše, co je třeba, abych probudila své tělo k plnému životu. Jsem trpělivá a vím, že tato vlastnost přináší ovoce. Nemám co ztratit…
Jen paní Áji… svého partnera k vám nedostanu…. Termíny máte jaké…. krásný den. Lucie

Takových emailů je mnoho. Ženy jsou úžasné v tom, že stále chtějí vše zdokonalovat. Ona je to jejich přirozenost. Ale k jádru věci.

Terapie Vaginální mapování pomůže každé ženě. Každá žena může nadále pracovat sama se sebou, protože vždy dostane „domácí úkoly“, které nikdo za ní neudělá. Každé ženě říkám, že by bylo fajn, kdyby s ní přišel partner a pomohl jí a tím se stal milujícím a pozorným „léčitelem.“

„On se mnou nepůjde“

Odpověď mnoha žen.

Proč nechce muž doprovodit svou ženu na vaginální mapování a tím pomoci ji i sobě? Pomoci ji k tomu, aby byla šťastnější a mohla vytvářet krásný harmonický vztah po všech stránkách.

  1. Buď ženu nemiluje
  2. Je mu jedno, jaký mají sexuální život
  3. Nezáleží mu na lásce
  4. Není jeho prioritou udělat jí šťastnou
  5. On se uspokojí vždy, o ženu mu nejde
  6. Myslel by si, že je neschopný

Prvních pět odpovědí asi nebude to správné. Věřím, že muž svou ženu miluje a chce, aby byla šťastná. (Jsou výjimky, kdy ego muže je vysoké.) To, co vím o mužích, tak poslední bod bude ten pravý. Muž se nerad cítí neschopný. A ví vše o vtahu, sexualitě a o tom, jak přistupovat k ženě. Nikdo ho nic nemusí učit, a ještě k tomu žena. Jojo, už vás slyším, berte to s humorem.

Muži buďte si jisti, že pokud vás vaše žena požádá o to, abyste s ní šel na mapování, vůbec tím nemyslí, že jste neschopný nebo že něco neumíte.

Věřte mi, že vás prosím o lásku, sdílení intimity a zlepšení vztahu. Myslíte si, že je pro ni lehké napsat mi, že nemá orgasmus, že touží poznat sama sebe, že prožívá trauma nebo bolestivý sex. Vůbec to pro ni není lehké, musí vzít hodně odvahy.

Zapamatujte si, že žena klade lásku na první místo a chce stále vztah zdokonalovat. Ví, že když bude prožívat více vášně a extáze, že tím naplní i váš život. Váš partnerský život.

Když ženu doprovodíte na mapování a něco „pochytíte“ dáte tím ženě najevo, že:

  • jí máte rád
  • vám na ní záleží
  • vám záleží na vztahu
  • s ní chcete sdílet dobré i zlé
  • jí chcete pomoci k uzdravení
  • chcete rozvíjet sexuální život
  • vám může důvěřovat

Vím, že máte na vztah trošku jiný pohled, prožíváte ho jinak a může se vám zdát, že vás žena někam tlačí nebo si vás chce omotat kolem prstu nebo, že to nezvládne sama. Není to tak, mýlíte se. Žena touží milovat a být milována. Proto, když vás partnerka požádá abyste jí doprovodil na vaginální mapování, běžte, neváhejte, nepřemýšlejte proč, prostě běžte, samozřejmě pokud jí milujete a nechcete ji ztratit. Projevíte lásku k ní.

Žena zvládne mnoho věcí sama, ale když má vedle sebe muže, touží s ním sdílet vše, potřebuje intimní naplnění a vaginální mapování je intimní sdílení.

PS: Muži věř tomu, že čím více víš, tím více jsi silnější a úspěšnější. Čím více se o ženě a lásce dozvíš, tím lepším manželem a milencem budeš. Tím krásnější váš společný vztah bude.

Prosím za tvou ženu.