Reference Jitky K.

Adrianko, moc tě zdravím. Děkuji za tantra masáž, která mne opět velmi uvolnila, jak duševně tak fyzicky. Tvé doteky jsou opravdu blahodárné a jsou tvým darem. Byla jsem trochu v rozpacích, když jsem k tobě šla poprvé. Přeci jen to pro mne byla nová věc – doteky od ženy. Na intimních místech se mne dotýkala pouze gynekoložka. Ale řekla jsem si, že vyzkoušet se má vše, tak jsem sebrala odvahu a jela, a také díky referenci od Nadi. Z nových věcí je snad každý v rozpacích. Přijedu na místo a vidím starý dům, no zaváhala jsem, ale šla zazvonit. Tvůj úsměv mne uvolnil a vstup do nádherných vnitřních prostor také. Cítila jsem vůni uvolnění, důvěry a klidu. Čaj, který jsi mi nabídla, byl také lahodný.

Tím, že jsi mi osvětlila, jak bude masáž probíhat, jsi opět více otevřela mou důvěru k tobě. Když jsme vešli na masernu, zatajil se mi až dech – krása. Úvodní rituál, mi podlomil kolena, protože tolik čisté lásky jsem již dlouho necítila. Masáž byla pro mne lahodným nektarem. Tvé teplé ruce vyzařovali tolik kladné energie, cítila jsem jí v celém těle. Odcházela jsem v pěkném opojení a vnitřně změnila názor na celou tantru. Měla by se vyučovat od narození. Včera jsem byla u tebe v nových prostorech, jsou také pěkně zařízené. Opět mě překvapila dekorace na zdi – strom Života se vám povedl. Je mi líto, že jsi musela opustit a zavřít centrum. No jo, zlí lidé jsou kolem nás. Znám to ze svého života, také jsem musela zavřít obchod.

Důležité je, že pokračuješ dále v tom, co máš ráda. Moc ti držím všechny palce, ať se ti splní tvé sny. To jsem trochu odbočila. Tím, že již znám tantra masáž a tebe, ještě více jsem si jí užila. Už opadl ostych a strach z neznáma. Moc ti touho cestou děkuji. Je to krásně strávený čas, který mám sama pro sebe. Vnitřní klid, jemnost, harmonii a velkou úctu a lásku, kterou cítím při přijímání masáže mi dává pocit sebedůvěry a ocenění sama sebe – \“Zasloužím si jen to nejlepší.\“

Děkuji svému muži, sobě a tobě.

S důvěrou se loučí Jitka